Musikskolen på friskolen

Musikskolen på Friskolen

Kære forældre til børn på Friskolen


Vi er rigtigt glade for at kunne byde velkommen til endnu en sæson med musikskoleundervisning på Friskolen.


Vi har gennem de seneste år haft violin– og klaverundervisning ved Maja Laursen, som pendler hertil fra Lundeborg. Sidste år supplerede vi med Eyvind Gulbrandsen, som vil undervise i flere fag.


Prisen er den samme for alle musikskolelever, 299,- om måneden for soloundervisning, 159,- for holdundervisning. Man tilmelder sig via dette link


Eyvind vil undervise i disse fag:


Sang og musik for børn i alderen 6 - 10+

Mandag 45 minutter. Ubegrænset med pladser.

Hovedsageligt kor. Vi supplerer op med instrumenter efter lyst. Vi laver også rytmeøvelser og lytteøvelser, hvor vi lærer forskellig musik at kende.


Instrumentalundervisning for de mindste/uøvede.

Niveau: Nybegynder

Enetimer i klaver/keyboard, guitar, bas, trommer, iPad/tablet.

Vi lærer om instrumenterne og musikken, takt og tone, lidt teori og en masse spil. Undervisningen er individuel og bliver lagt op efter den enkeltes ønsker og behov.


Soloundervisning i komposition og/eller musik på computer.

Niveau: Alle.

I dette fag kan du lære at udvikle dig som komponist, enten via dit eget instrument eller på din egen computer/tablet.


Band:

Niveau: Alle.

Sammenspilsundervisning. Grupper af 4 - 6.Hej! Jeg hedder Eyvind og er uddannet klassisk komponist fra konservatoriet i Aarhus og arbejder freelance som komponist i ind- og udland.


Jeg er født i Oslo i 1977 og har siden barndommen holdt på med musik og lyd i nær sagt alle afskygniger; pop/rock, elektronisk musik, film/teatermusik, moderne klassisk og de helt eksperimenterende kunstprojekter.


Jeg arbejder kun sjældent selv som udøvende musiker, men i kraft af min uddannelse og erfaring, så ved jeg et og andet om musik og hvordan den skabes, føles, spilles og formidles. 


Min undervisning er altid med udgangspunkt i det menneske jeg arbejder sammen med, og ofte med et kreativt udgangspunkt. Jeg synes det er aller sjovest hvis vi ikke blot spiller musik, men også ser på om vi kan skabe den selv. 


Musik gir os en mulighed til at udforske det ukendte, at stikke hovedet og sjælen ind i en verden hvor man kan udtrykke sig og få brugt sin kreativitet ved hjælp af toner, rytmer og lyde. Og så er der en masser om glæde og fælleskab, om en selv og ens personlige udvikling.


Jeg har i en årrække undervist i diverse musikfag på forskellige uddannelser og højskoler i Danmark, og er pt. ansat på MGK’s talentlinje i Aarhus og på musikkonservatoriet i Aalborg.


I forhold til at arbejde med børn er min erfaring relativt beskeden, men med to små børn på 4 og 6, så er jeg ved at lære noget om, hvad det er der får de små menneskers ur til at tikke i takt - og i utakt.


Jeg håber vi ses!


Med kærlig hilsen


Eyvind