Her på siden vil du kunne se opslag omkring arrangementer og begivenheder i

Musik- og Ungdomsskolen og klubberne. 

Spil Dansk:

Svøbsk Familiekoncert


Søndag 1/11 kl 15.00 i Viften


 - OBS! AFLYST PGA CORONARESTRIKTIONER - 


Svøbsk Kvartet Familiekoncert i Viften


Søndag 1/11 2020 kl 15.00

- En musikalsk oplevelse på tværs af generationer

 

Oplev et sandt festfyrværkeri af folkemusikalsk skønhed, når Svøbsk spiller familie koncert, hvor hele familien kan få en musikalsk oplevelse sammen.
Violinens toner vækker harmonikaen til live og lokker trommerne frem og når klaveret bliver slået op, så går den vilde og forførende folkemusik, der griber publikum ved hjertet og fødderne, så de knap kan sidde stille. Musikken er en blanding af traditionel og moderne folkemusik, virtuost fremført med legende lethed og masser af sjæl.
Børnene oplever mere end en traditionel koncert, for undervejs indtager denne fynske folkemusikgruppe publikum med sang, rytmelege og dans, så de mærker hvordan musik og sang skaber glæde og fællesskab på tværs af generationer.

Svøbsk har de sidste 15 år spillet et hav af koncerter i ind- og udland, og de fire musikere skaber en fortryllende stemning, musikalsk tæt sammenflettede som i pardansen svøbsk, der har lagt navn til gruppen.
Deres lyse og artikulerede musik er rodfæstet i den blomstrende arv af traditionel musik fra Danmark og de omkringliggende lande og musikerne trækker på en stor bredde af musikalske udtryk som forenes med en dyb respekt for den traditionen.

 

Orkestret har udgivet tre anmelderroste cd´er. Og i 2020 er der nyt på vej. Se mere på www.svobsk.dk


Maren Hallberg - harmonika, sang
Jørgen Dickmeiss - violin, guitar, mundharpe, sang
Theis Langlands – piano, mundharpe, sang
Simon Busk - perkussion, sang